Emil Moţ şi Marius Oprescu, o nouă întâlnire cu slătinenii, în Baza sportivă „Dumitru Dobrescu”

Primarul Emil Moţ şi preşeddintele CJ Olt Marius Oprescu au avut o nouă întâlnire cu slătinenii, în Baza sportivă „Dumitru Dobrescu” – fostul Ştrand Progresul.


Edilul a anunţat că noul parc va fi inaugurat oficial pe 31 mai.

„Întâlnirea noastră din cartierul Progresul nu a fost doar o privire în trecut, ci o privire către viitorul Slatinei. Mă bucur să vă anunț că proiectul meu de suflet este aproape gata, iar pe 31 mai vă invit să celebrăm împreună acest moment”, a transmis Emil Moţ.

Baza sportivă „Dumitru Dobrescu” – fostul Ştrand Progresul va fi inaugurată cu mai multe manifestări în zilele de 31 mai, 1 iunie şi 2 iunie. În acel weekend, va funcţiona şi un street food şi va avea loc şi prima ediţie a Slatina Skate Open, un eveniment la care sunt aşteptaţi skateri din toată lumea.

Primăria organizează şi un street food cu 15 food trucks dar şi trei seri de concerte. Andia, Jo, Spike sau Shift sunt capetele de afiş ale manifestărilor.

Proiectul de la fostul ştrand Progresul a demarat în anul 2022, după ce Municipalitatea slătineană a reuşit să preia în administrare terenul de la Ministerul Sportului şi Tineretului.