Emil Albotă (PSD): Cu certitudine, vom scoate un scor peste ceea ce a fost acum patru ani, la nivel judeţean

Deputatul social-democrat Emil Albotă spune că PSD va reuşi, la alegerile din 9 iunie, să scoată un rezultat peste cel de acum patru ani.


Parlamentarul oltean a declarat, în cadrul emisiunii „Reporter 24”, că electoratul a înţeles că social-democraţii sunt oameni care se ţin de promisiune şi care sunt de găsit în fiecare zi, nu doar din patru în patru ani.

„Nu ştiu ce vor face celelalte partide, dar pot să vă spun că noi, cu certitudine, vom scoate un scor peste ceea ce a fost acum patru ani, la nivel judeţean. Sunt convins că vom realiza această performanţă şi sunt convins că vom fi una dintre organizaţiile PSD fruntaşe şi de ce nu chiar prima, aşa cum am obişnuit să fim”, a declarat Albotă.

Deputatul PSD a vorbit despre transferurile de la PNL la PSD şi motivele care au dus la venirea unui număr foarte mare de liberali alături de social-democraţi.

Totodată, a fost abordat subiectul listei comune a PSD şi PNL pentru europarlamentare. Parlamentarul a dezvăluit cum se va desfăşura campania electorală în judeţ, dacă cele două partide merg separat la locale, dar împreună la europarlamentare.