Deputatul Adrian Chesnoiu felicită membrii Pro România reveniţi la PSD Caracal

Deputatul PSD Adrian Chesnoiu şi-a exprimat bucuria revenirii în partid a membrilor Pro România Caracal, în frunte cu preşedintele Octavian Stănescu.


Parlamentarul a ţinut să precizeze ccă este vorba de cea mai mare organizaţie Pro România din judeţ şi cu cele mai bune rezultate la scrutinul din 2020.

„Ne-am reîntregit familia! Astăzi am avut bucuria să anunț public revenirea în organizația PSD Caracal a colegilor din ProRomânia Caracal, majoritatea foști colegi până în 2020.

Satisfacția e cu atât mai mare cu cât vorbim de cea mai mare organizație ProRomânia din Olt.

Reîntoarcerea fiilor rătăcitori în marea familie a PSD este pentru mine o garanție că toată activitatea, proiectele și realizările organizației din care și eu fac parte dar mai ales rezultatele administrației caracalene au fost convingătoare. Îl felicit pe Octavian (Octavian Stănescu- președinte ProRomânia Caracal) pentru decizia de a reveni în partid. Așa cum i-am spus-o și acum 4 ani, locul lui este în organizația în care a făcut primii pași în politică: PSD Caracal!”, a declarat Chesnoiu.

Organizaţia Pro România Caracal a trecut la PSD, transferul fiind anunţat vineri în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate la sediul social-democraţilor.

Este vorba despre aproape 58 de membri ai biroului politic local - vicepreşedinţi, secretari şi preşedinţi de organizaţii locale - şi cei 535 de membri ai organizaţiei Pro România Caracal, în frunte cu preşedintele organizaţiei, consilierul local Octavian Stănescu.