Cursuri de formare profesională gratuite, în luna august, prin AJOFM Olt

Persoanele care nu au un loc de muncă sau doresc să se reorienteze profesional pot urma, în luna august, un curs de formare profesională în meseriile infirmieră, frizer sau comunicare în engleză. Cursurile sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi sau care nu beneficiază de ajutor de şomaj.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt isi propune sa organizeze, în luna august,  trei programe de formare profesională pentru 56 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalele meserii\ocupatii, in functie de numarul de participanti, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru someri sunt:

-       -   frizer

-      -   comunicare în engleza

-        -  infirmieră

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413099.