Cum să asortezi o cămaşă cu o pereche de pantofi sport

Lipsa timpului liber este problema acestui secol, iar asta ne determină să învățăm cum să fim cât mai eficienți în gestionarea acestuia. 


În fiecare zi ne lovim de timp pierdut în trafic, de timp alocat problemelor zilnice, la serviciu sau acasă. Mereu suntem pe repede înainte. Dar când alergi de la muncă, la sala de fitness sau la o ieșire cu prietenii, la cumpărături sau la o scurtă întlnire de business, ai vrea să fii îmbrăcat adecvat oricărei situații.

În acest ritm susţinut, un obiect vestimentar absolut necesar este clasica pereche de pantofi sport. Comoditatea acestora devine o necesitate a zilelor noastre agitate. Pentru toţi cei care se regăsesc în descrierea de mai sus a apărut un nou trend în fashion numit athleisure care combină o pereche de pantofi sport cu o ţinută office sau smart casual.

Iată câteva sfaturi despre cum să asortezi corect pantofii sport cu ţinutele office.

Întâi alege o cămasă de calitate de la Fashion Days. Cu mâneca scurtă sau lungă, din in sau bumbac, pune preț pe diversitate si calitate. Caută noutățile și vei descoperi că cele mai noi colecții cuprind imprimeurile text.

Nu vei da niciodată greș cu o pereche de jeans, o cămasă cu mânecă scurtă cu guler clasic sau tunică și o pereche de pantofi sport.

Dacă alegi o pereche de pantaloni de stofă sau din in, să știi că cel mai bine se asorteaza cu pantofi sport monocolori, albi sau negri.

Investeşte de fiecare data când îți achiziționezi pantofi sport într-o pereche de calitate, confortabilă şi versatilă. 

Este interesant de știut că unul dintre cele mai mari branduri de pantofi sport din lume nu face rabat de calitate ajungând să sfideze trendul marilor de companii de a apela la forță de muncă ieftină. Este vorba despre NEW BALANCE care produce vestita încălțăminte sport doar în Statele Unite ale Americii și în Marea Britanie. Compania, care este una dintre cele mai populare branduri de sneakers din lume, nu și-a extins niciodată producția în țări precum China, India sau alte țări unde cheltuielile cu forța de muncă sunt foarte mici, așa cum au făcut majoritatea competititorilor. Un mare fan al pantofilor sport marca New Balance a fost Steve Jobs, co-fondatorul Apple. Poți fi și tu ca el măcar în privința pantofilor sport. Zeci de modele ale acestui brand le poți găsi pe Fashion Days

O pereche de încălțăminte de calitate este o investiție pe termen lung și fii sigur că o vei purta pentru mai mult timp.

Iată că, îmbinând o cămașă cu încălțămintea sport poți fi comod, dinamic, casual, adaptat oricărei stări și situații de-a lungul unei lungi zile de vară.