CSM Slatina, victorie la scor pe terenul ultimei clasate, Minerul Costeşti

CSM Slatina s-a impus cu 6-0 pe terenul celor de la Minerul Costeşti, formaţie împotriva căreia s-a împiedicat în meciul de pe Stadionul „1 Mai”, când a înregistrat doar o remiză. Golurile au fost marcate de Doman, Manea, Popovici, care a reuşit o „dublă”, Cincă şi Deta.

CSM Slatina s-a impus fără probleme pe terenul ultimei clasate, Minerul Costeşti, la capătul unei partide în care, pe lângă cele şase goluri, slătinenii au mai avut multe alte ocazii clare de a marca.

După ce a zguduit transversala în minutul 15, cu un şut de la 25 de metri, Doman a adus deschiderea scorului în minutul 16, cu o lovitură de cap din interiorul careului, în urma unei centrări a lui Dorin Toma.

Fundaşul central Marian Manea a majorat scorul în minutul 41. Trancă centrează în careu, la bara a doua, Sălcianu scoate cu capul în centrul careului, iar Manea trimite cu latul în poartă pentru 2-0.

Actul secund a adus aceeaşi dominare a slătinenilor. Popovici duce scorul la 3-0 în minutul 49. Atacantul slătinenilor recuperează o minge în jumătatea adversă, trimite la Doman, care-i centrează în careu, de unde experimentatul atacant reia cu capul în poartă. Slătinenii au în minutul 50 şi un penalty clar neacordat, la o fază care l-a avut protagonist pe Doman.

Alexandru Cincă a punctat pentru 4-0 în minutul 83, cu un şut la vinclu, de la 18 metri, pentru ca în minutul 85 atacantul Alexandru Popovici să reuşească „dubla”. David Oprescu a centrat în faţa porţii, iar atacantul slătinenilor a pus latul în câţiva metri.

Scorul final, 6-0, a fost stabilit în prelungiri, în minutul 92, de către Rareş Deta. Abel Stan l-a găsit cu o centare în faţa porţii, iar mijlocaşul slătinenilor, intrat pe teren în repriza a doua, a trimis în poartă.

Cu această victorie, CSM Slatina rămâne la un punct de liderul Viitorul Dăeşti, care s-a impus cu 2-1 în meciul din deplasare, de pe terenul celor de la Sporting Roşiori.  

În derby-ul local al seriei a VI a Ligii a III-a, Petrolul Potcoava a învins-o cu 3-0 pe Vediţa Coloneşti.