CSM Slatina-SCM Râmnicu Vâlcea, duminică, de la ora 18.00

După meciul pierdut cu CS Dacia Mioveni, în urma căruia şansele de a mai prinde barajul de menţinere în Liga Naţională au scăzut dramatic, CSM Slatina îşi joacă practic ultima carte în jocurile de pe teren propriu cu SCM Râmnicu Vâlcea şi SCM Craiova, având în vedere faptul că între cele două partide va mai întâlni, în deplasare, CSM Bucureşti. Duminică, 7 mai, cu începere de la ora 18.00, în sala LPS Slatina, jucătoarele pregătite de Adrian Chiruţ vor primi vizita formaţiei vâlcene şi doar o victorie le mai poate menţine în calculele evitării retrogradării directe.

CSM Slatina întâlneşte duminică, 7 mai, cu începere de la ora 18.00, pe teren propriu, SCM Râmnicu Vâlcea, într-o partidă în care jucătoarele pregătite de Adrian Chiruţ au doar varianta victoriei, pentru a mai spera la evitarea retrogradării directe.

Biletele pentru această partidă vor fi puse în vânzare în ziua jocului, în faţa sălii LPS Slatina, începând cu ora 16.30.

După meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, CSM Bucureşti, urmând ca în ultima etapă a sezonului să primească vizita celor de la SCM Craiova.