CSM Slatina-Politehnica Timişoara, confruntare importantă pe Stadionul „1 Mai”

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”, Politehnica Timişoara, formaţie care mai are şanse doar matematic de a prinde barajul pentru salvarea de la retrogradare. Slătinenii au, de asemenea, nevoie de un rezultat pozitiv în lupta pentru a-şi asigura salvarea directă. Prin urmare, jocul se anunţă aprig disputat.

CSM Slatina revine în faţa propriilor suporteri cu un joc extrem de important contra celor de la Politehnica Timişoara, formaţie aflată pe ultimul loc în clasamentul play-out-ului, dar care mai are şanse doar matematice de a prinde barajul de menţinere. Prin urmare, confruntarea pentru divizionara secundă slătineană nu va fi deloc uşoară, formaţia bănăţeană jucându-şi ultima şansă. 

CSM Slatina mai are, de asemenea, de luptat pentru salvarea directă, iar o victorie în runda actuală ar putea reprezenta un mare pas în atingerea acestui obiectiv. Aşadar, punctele puse în joc sunt extrem de importante pentru ambele formaţii.

CSM Slatina-Politehnica Timişoara se va disputa sâmbătă, 22 aprilie, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”. Intrarea spectatorilor este liberă. Meciul va putea fi urmărit şi pe canalul de YouTube al grupării slătinene.