CSM Slatina începe pregătirea pe 8 ianuarie. CSA Steaua, FC Argeş şi Concordia Chiajna, printre partenerele de joc din amicale

Staff-ul divizionarei secunde CSM Slatina a stabilit programul pregătirii de iarnă. Reunirea lotului sub comanda lui Daniel Oprescu este programată pe data de 8 ianuarie. Cantonamentul în această iarnă va fi efectuat pe plan local. De adsemenea, au fost stabilite o serie de jocuri de pregătire, printre partenerele de joc aflându-se Concordia Chiajna, FC Argeş şi CSA Steaua.

Echipa de fotbal CSM Slatina va da startul pregătirilor în vederea abordării meciurilor din primăvară pe data de 8 ianuarie. De asemenea, vizita medicală este programată pe 8-9 ianuarie, la Policlinica Sportivă Craiova. Cantonamentul din această iarnă se va desfăşura pe plan local.

După stagiul centralizat, efectuat în cadrul bazei sportive de pe Stadionul „1 Mai”, slătinenii vor susţine o serie de meciuri de pregătire, printre adversare aflându-se Concordia Chiajna, FC Argeş sau CSA Steaua.

Programul amicalelor iernii:

-          31 ianuarie: Concordia Chiajna-CSM Slatina

-          3 februarie: CSM Slatina-CSM Alexandria

-          7 februarie: meci cu CSA Steaua, locul disputării nu a fost stabilit

-          10 februarie: meci cu FC Argeş, locul disputării nu a fost stabilit

-          16 februarie: CSM Slatina-ACSO Filiaşi

Alte două jocuri urmează a fi perfectate. Astfel, pentru datele 14 sau 15 şi 17 februarie se poartă discuţii cu Gloria Buzău şi Metaloglobus Bucureşti.