CSM Slatina, după puncte la Filiaşi

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 14.00, în deplasare, ACSO Filiaşi, formaţie ce a reuşit să se califice în sferturile de finală ale Cupei României. Meciul va fi transmis pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a III-a cu un meci în deplasare în compania celor de la ACSO Filiaşi, echipă ce a produs surpriza în Cupa României, prin calificarea în sferturile de finală ale competiţiei. Prin urmare, misiunea slătinenilor în a obţine victoria nu va fi deloc uşoară. În tur, slătinenii au câştigat confruntarea cu 2-0.

Meciul se va disputa sâmbătă, 27 noiembrie, cu începere de la ora 14.00, şi va fi transmis în direct pe canalul de Youtube al grupării slătinene.

Acesta va fi penultimul meci din 2021.  În ultima partidă oficială din acest an, slătinenii vor îmntâlni, pe teren propriu, pe 4 decembrie, Petrolul Potcoava, urmând ca meciurile rămase de disputat din cadrul sezonului regulat să fie reluate din luna martie.