CSM Slatina depune memoriu împotriva arbitrilor de la Miercurea Ciuc

CSM Slatina a depus memoriu împotriva arbitrului Andrei Nagy, după meciul susţinut sâmbătă, în deplasare, cu Miercurea Ciuc,  din cadrul primei etape a play-out-ului.

Oficialii echipei CSM Slatina au depus memoriu la CCA pentru a se lua măsurile disciplinare aferente, împotriva arbitrului Andrei Nagy, care a oficializat partida de la Miercurea Ciuc.

 „Ce s-a întâmplat la Miercurea Ciuc este o viciere de rezultat. Intenţia brigăzii de arbitri de a favoriza Csikszereda nu poate fi pusă la îndoială. Am depus memoriu la Federaţia Română de Fotbal şi la Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva centralului Nagy.  Am depus probe care susţin modul mizerabil  în care am fost arbitraţi, totul culminând cu penalty-ul făcut cadou adversarilor pentru a câştiga. Federaţia şi Comisia Arbitrilor trebuie să-i tragă la răspundere şi să-i sancţioneze pe aceşti aşa zisi arbitri”, a declarat directorul sportiv al CSM Slatina, Cristian Scheau.

Partida de la Miercurea Ciuc a fost arbitrată de Andrei Vladimir Nagy şi arbitrii asistenţi Marius Bălan şi Ionuţ Petrică Cîmpeanu. În minutul 54, la scorul de 0-0, „centralul” s-a dus „glonţ” să dicteze penalty, după o centrare în care mingea îl loveşte în cot pe fundaşul slătinenilor Ionuţ Mitran, care era în întoarcere, cu spatele la fază, pentru a bloca şutul, şi cu mâinile lipite la piept. (VIDEO)