CSM Slatina-CS Tunari, sâmbătă, pe Stadionul „1 Mai”

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 11.00, pe teren propriu, CS Tunari. Este prima partidă din play-out pentru slătinenii, care în prima etapă nu au fost programaţi. Cu o victorie, gruparea pregătită de Daniel Oprescu poate rezolva deja ecuaţia menţinerii în Liga a II-a.

CSM Slatina începe play-out-ul cu o partidă în care poate tranşa deja menţinerea în Liga a II-a. Cu 25 de puncte adunate în sezonul regulat, gruparea pregătită de Daniel Oprescu primeşte vizita celor de la CS Tunari (16 puncte), formaţie preluată de Dan Alexa.

Meciul se va disputa sâmbătă, 6 aprilie, pe Stadionul "1 Mai”, cu începere de la ora 11.00. Cu o victorie, gruparea slătineană îşi asigură matematic menţinerea în Liga a II-a. Meciul va putea fi urmărit şi pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

După meciul cu CS Tunari, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, pe 13 aprilie, Concordia Chiajna, după care va reveni în faţa propriilor suporteri cu un joc contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, partidă programată pe 20 aprilie. De asemenea, slătinenii vor mai întâlni pe 27 aprilie, în deplasare, CSA Steaua Bucureşti, pe 3 mai, acasă, Progresul Spartac, iar pe 11 mai, în ultimul meci din acest sezon, în deplasare, Chindia Târgovişte.