CSM Slatina, aviz favorabil privind obţinerea licenţei pentru noul sezon al Ligii a II-a

Echipa de fotbal CSM Slatina a primit aviz favorabil cu privire la obţinerea certificării pentru noul sezon al Ligii a II-a.

 

Echipa de fotbal CSM Slatina îndeplineşte criteriile pentru participarea în Liga a II-a, documentele depuse de oficialii echipei fiind complete. Anual, formaţiile care şi-au câştigat din punct de vedere sportiv dreptul de a evolua la nivel eşalonului secund, trebuie să facă dovada că pot îndeplini din punct de vedere financiar şi al infrastructurii criteriile de a participa în Liga a II-a.

 Analizând documentele prezentate de către club, Comisia de Certificare a îndeplinirii condiţiilor minime de participare în competiţie, în conformitate cu prevederile art.12 din Regulamentul privind condiţiile minime de participare la Campionatul Naţional Liga a II-a, ediţia 2023, a propus acordarea certificatului privind îndeplinirea condiţiilor minime de participare la Campionatul Naţional Liga a II-a, sezonul 2024-2025, Clubului Sportiv Municipal Slatina”, se arată în informarea FRF.

 CSM Slatina va da startul pregătirilor pentru noul sezon al Ligii a II-a pe data de 17 iunie.