CSM Slatina are un nou antrenor. Adrian Chiruţ a fost instalat pe banca tehnică a echipei slătinene

Oficialii echipei CSM Slatina au pus antrenor, după plecarea Victorinei Bora, care s-a ocupat timp de şapte ani de pregătirea handbalistelor slătinene. Suceveanul Adrian Chiruţ, care ultima dată a pregătit Gloria Buzău, este noul antrenor al echipei de handbal CSM Slatina.

 

Suceveanul Adrian Chiruţ este noul antrenor al echipei CSM Slatina. Tehnicianul, în vârstă de 39 de ani, s-a ocupat anul trecut de pregătirea echipei Gloria Buzău.

Fostul handbalist a antrenat, până la pregătirea Gloriei Buzău, echipa masculină CSU Suceava, pe care a promovat în primul eşalon.

Am ales Slatina,  pentru că aici am găsit condiții de pregătire foarte bune și oameni profesioniști, care își doresc să îndeplinească obiectivele și înțeleg ce înseamnă acest sport. Sper ca la finalul campionatului impreuna cu conducerea, suporterii si galeria sa fim fericiți împreună!”, a spus noul antrenor al Slatinei, odată la parafarea înţelegerii.

 Potrivit oficialilor CSM Slatina, Adrian Chiruț a venit alături de preparatorul fizic, Marian Crăciun.

 Adrian Chiruţ are misiunea de a salva echipa slătineană de la retrogradare, iar primul meci oficial al său este contra celor de la Rapid Bucureşti. Partida se va disputa, miercuri, 18 februarie, de la ora 17.00, în sala LPS Slatina.