CSM Slatina a transferat-o pe Merve Erbektaş, portar de origine turcă

CSM Slatina a transferat-o pe portăriţia de origine turcă, Merve Erbektaş (28 de ani). Aceasta vine de la Kastamonu Belediyesi GSK, alături de care a evoluat în EHF CHAMPIONS LEAGUE și EHF EUROPEAN LEAGUE.

CSM Slatina a mai realizat un transfer pentru noul sezon al Ligii Naţionale. După aducerea interului dreapta Adina Cace, CSM Slatina anunţă transferul portăriţei de origine turcă, Merve Erbektaş.

După patru sezoane petrecute în prima ligă din campionatul Turciei în tricoul celor de la Kastamonu Belediyesi GSK, unde s-a remarcat prin participările în EHF CHAMPIONS LEAGUE și EHF EUROPEAN LEAGUE, Merve a ales să vină la clubul nostru și să pună umărul la îndeplinirea obiectivelor propuse!

Originară din Turcia, talentata jucătoare a bifat numeroase selecții la lotul național, cu care a participant la Campionatul European-2022”, transmite CSM Slatina.

 Potrivit oficialilor echipei CSM Slatina, portăriţa în vârstă de 28 de ani este la prima experienţă în străinătate.

 Sunt foarte fericită pentru noul capitol din viața mea. De-abia aștept să vin în România și să îmi întâlnesc noua echipă, CSM SLATINA.

Pentru mine este un moment foarte special, pentru că este pentru prima oară când voi evolua în afara țării mele, dar sunt convinsă că voi da tot ceea ce este mai bun pentru a ne îndeplini obiectivele propuse”, a declarat jucătoarea, conform celor relatate pe pagina de Facebook a CSM Slatina Handbal.