CSM Slatina a transferat-o pe interul stânga Nada Ćorović

Interul stânga Nada Ćorović , componentă a naţionalei Muntenegru, vine la CSM Slatina pentru a o înlocui pe Diana Lixăndroiu. CSM Slatina o anunţă drept ultimul transfer pentru Liga Naţională pe jucătoarea în vârstă de 23 de ani, care ultima dată a evoluat în Franţa, la ES BESANÇON.

CSM Slatina a mai perfectat un transfer pentru noul sezon al Ligii Naţionale, care va începe în primele zile ale lunii septembrie. Nada Ćorović, în vârstă de 23 de ani, vine din prima ligă a Franţei şi este componentă a echipei naţionale Muntenegru.

 „Nada Ćorović (23 de ani) este ultimul transfer al echipei noastre pentru noul sezon competițional! Componentă a echipei naționale din Muntenegru, Nada evoluează pe postul de inter stânga, iar ultima dată a activat în prima ligă din campionatul Franței, la echipa ES BESANÇON!

Tânăra jucătoare are în palmaresul său participările în EHF EUROPEAN LEAGUE, unde a înscris peste 15 goluri, iar în cariera sa a mai trecut pe la echipe precum: ŽORK Jagodina sau IUVENTA Michalovce”, transmite CSM Slatina.

 „Am auzit multe lucruri bune despre CSM SLATINA și sunt nerăbdătoare să ajung în România. De-abia aștept să întâlnesc oamenii de aici, să cunosc cultura locurilor, să învăț lucruri noi, să evoluez la această echipă și să ne îndeplinim obiectivele propuse”, a declarat interul stânga, potrivit sursei citate mai sus.