CSM Slatina a promovat în Liga Florilor. Victorie şi în cel de-al doilea meci de la turneul desfăşurat la Iaşi

CSM Slatina câştigă cel de-al doilea meci din cadrul Turneului de Promovare de la Iaşi, disputat contra celor de la CSM Deva, scor 32-22, şi promovează cu victorii pe linie în Liga Florilor. Handbalistele pregătite de Attila Horvath au avut un sezon perfect, în care au înregistrat victorii pe linie, şi revin astfel, după un an de pauză, pe prima scenă a handbalului feminin.

 

Fiestă la Iaşi. CSM Slatina a promovat în Liga Naţională, după un parcurs fără greşeală în acest sezon. Handbalistele pregătite de Attila Horvath au câştigat, după confruntarea cu CSM Roman, şi partida cu CSM Deva, scor 32-22, reuşind să revină pe prima scenă a handbalului, după un sezon cu victorii pe linie.

Slătinencele au fost susţinute, în duelul decisiv cu CSM Deva, de inimoasa galerie, care a făcut deplasarea pentru a sărbători alături de jucătoare o promovare en-fanfare.

Duminică, handbalistele slătinene vor juca finala mare a turneului de promovare desfăşurat la Iaşi, însă confruntarea este lipsită de miză, CSM Slatina reuşind promovarea în urma victoriilor din primele două meciuri.

CSM Slatina este singura echipă care a înregistrat victorii pe linie în drumul către Liga Florilor, în acest sezon.