CSM Slatina a dat startul pregătirilor. „Intenţia noastră este ca lotul să fie definitivat până la plecarea în cantonament”

Echipa de fotbal CSM Slatina a dat startul pregătirii în vederea abordării stagiunii de primăvară. Antrenorul divizionarei secunde slătinene, Daniel Oprescu, i-a avut la primul antrenament, din acest an, şi pe cei doi jucători transferaţi până acum, atacantul ucrainean Mykhaylo Plokhotnyuk şi mijlocaşul ofensiv Alexandru Ciocâlteu.

Situată pe locul unsprezece în clasamentul Ligii a II-a, cu 22 de puncte acumulate în această primă parte a sezonului, CSM Slatina se numără printre primele formaţii care au dat startul pregătirilor pentru stagiunea de primivară.

Primul antrenament din acest an a adus puţine noutăţi în lot, numele noi fiind jucătorii care au semnat deja, atacantul ucrainean Mykhaylo Plokhotnyuk şi mijlocaşul ofensiv Alexandru Ciocâlteu.  Cât priveşte plecările, divizionara secundă slătineană s-a despărţit de Radu Necşulescu, care a semnat cu CSM Alexandria, Alexandru Popovici şi Remus Trancă.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, îşi mai doreşte câţiva jucători, însă rămâne de văzut dacă discuţiile se vor concretiza. De asemenea, în zilele următoare vor apărea şi jucători în probe, iar oficialii echipei intenţionează ca lotul să fie definitivat până la plecarea în stagiul pregătirii centralizate.

Intenţia noastră este ca lotul să fie definitivat până la plecarea în cantonament. Vor veni şi jucători în probe, ne mai dorim să realizăm două transferuri, rămâne de văzut dacă vom reuşi, pentru că aducem jucători care trebuie să se încadreze în fondul salarial al clubului”, a precizat antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu.

Cât priveşte programul de pregătire, slătinenii vor susţine în primele zile de la reunire câte un antrenament, după care vor avea programate două sedinţe zilnic.

„Pentru că avem vizita medicală, mâine şi poimâine vom avea câte un antrenament, după care vom susţine câte două pe zi, să ajungem la parametrii care să ne permită plecarea în cantonament”, a mai precizat Oprescu.

 Cinci victorii, şapte remize, patru înfrângeri, 16 goluri marcate şi 10 primite reprezintă linia de clasament a echipei slătinene aflate pe locul 11 în clasamentul Ligii a II-a, o poziţie nesperată la început de campionat. De remarcat este faptul că CSM Slatina şi Unirea Slobozia sunt echipele cu cele mai bune apărări din Liga a II-a.

 Am stat foarte bine din puncte de vedere defensiv, însă avem nevoie de un plus de calitate în atac, drept dovadă că cele două transferuri au fost realizate în acest sens”, a mai spus Daniel Oprescu.

CSM Slatina va susţine în perioada 13-22 ianuarie un stagiu centralizat la Fundata, Complex Cheile Grădiştei, urmând ca la revenirea în localitate să susţine şapte jocuri de pregătire.

 Programul jocurilor de pregătire:

 28 ianuarie: CSM Slatina-Minerul Costeşti (acasă)

 1 februarie: CSM Slatina- Dinamo Bucureşti (locul disputării nu este stabilit)

 4 februarie: CSM Slatina- CSM Cetate Turnu Măgurele (acasă)

 8 februarie : CSM Slatina-Sporting Roşiori (acasă)

 11 februarie: CSM Slatina-Progresul Spartac (deplasare)

 15 februarie: CSM Slatina- CSA Steaua (locul disputării nu este stabilit)

 18 februarie: CSM Slatina- CS Comunal Şelimbăr (acasă)