Copil de 13 ani, mort după un antrenament la fotbal. Băiatul ar fi băut mai multe energizante

Un copil în vârstă de 13 ani din localitatea Maieru a decedat în urma unui antrenament de fotbal efectuat pe un teren de sport din comună, în cauză fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.


Martorii spun că băiatul ar fi băut mai multe energizante, iar la scurt timp după terminarea antrenamentului a început să tremure și să acuze dureri, potrivit digi24.ro

Echipajul medical l-a găsit pe acesta în stop cardiorespirator și a declarat decesul.  

Tragedia a avut loc pe terenul de fotbal din comuna Maieru, județul Bistrița Năsăud. Băiatul de 13 ani a participat la un antrenament de fotbal alături de colegii săi. După terminarea acestuia, antrenorul a plecat acasă și i-a lăsat pe copii pe teren. 

Martorii susțin că adolescentul nu s-ar fi alimentat corespunzător în ziua respectivă și ar fi consumat băuturi energizante. 

După un timp, băiatului i s-a făcut rău. A acuzat dureri la un picior, dureri de burtă și a început să tremure. Cei care erau de față au sunat la 112, dar echipajul medical ajuns la fața locului l-a găsit pe acesta în stop cardiorespirator. 

El a fost resuscitat, însă, din păcate, organismul copilului nu a răspuns la manevrele aplicate, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. 

Băiatul făcea fotbal de câțiva ani și participa des la competiții. Apropiații spun că nu avea nicio problemă de sănătate cunoscută.