Circulaţia pe podul de pe Olt dintre Drăgăşani şi Verguleasa, închisă complet. Care sunt rutele de ocolire

Pentru siguranța participanților la trafic, reprezentanţii Direcţiei Drumuri şi Poduri Craiova au decis să închidă circulaţia rutieră, începând cu data de 21 martie 2023, ora 18.00, pentru toate categoriile de autovehicule, pe podul peste Olt de pe DN 67B, între Drăgășani și Verguleasa-Poganu.

Potrivit unui comunicat, după finalizarea expertizei solicitate de către DRDP Craiova se poate lua o decizie cu privire la categoriile de autovehicule care pot tranzita acest pod sau dacă circulația va rămâne închisă definitiv, până la construirea unui pod nou.

„DRDP Craiova împreună cu CNAIR vor încerca să scoată din contractul inițial de reabilitare al DN 67B, contract reziliat, măsură contestată în instanță de Antreprenor, obiectivul "Pod nou peste Olt pe DN 67 B, km 119+236", pentru a se putea lansa licitația pentru executia lucrărilor în cel mai scurt timp”, transmite DRDP Craiova.

Rută ocolitoare pentru toate categoriile de autovehicule: DN 67B-DN 64-DJ 678 C - DJ 678-DN 67B Dragasani - Fiscalia - Buciumeni - Câmpu Mare.

Se mai poate folosi și următoarea rută pentru autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone: DN 67 B- DN 64- DJ 546G-DJ 546-DN 67 B Dragasani - Strejesti - Mosteni - Poganu.