Cinci tineri arestaţi preventiv după ce au agresat un bărbat din Caracal

Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, a fost băut de cinci tineri cu vârsta între 21 şi 25 de ani, pe strada Piaţa Victoriei, în zona parcului „Constantin Poroineanu”. Agresiunea s-a petrecut pe data de 9 mai, cei cinci fiind identificaţi, reţinuţi, şi ulterior arestaţi preventiv.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal s-au sesizat din oficiu pe data de 9 mai cu privire la faptul că, în după-amiaza zilei de 9 mai, persoane necunoscute ar fi agresat un bărbat în vârstă de 39 de ani, pe strada Piața Victoriei, în zona Parcului Constantin Poroineanu, din municipiul Caracal, totodată fiind tulburată liniștea si ordinea publică.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor bănuite, documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Caracal, au identificat cinci tineri cu vârstele cuprinse între 21 și 25 de ani, din localitățile Corabia și Caracal, bănuiţi de comiterea faptelor.

După administrarea probatoriului, la data de 11 mai a.c., sub supraveherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele celor cinci tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, transmite IPJ Olt.

Cei cinci tineri au fost prezentaţi Judecătoriei Caracal, care a dispus față de aceștia măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.