Chesnoiu: 1,2 miliarde de euro pentru dezvoltarea și modernizarea Olteniei

Prezent la conferința „Regiunea  se dezvoltă prin PR SV Oltenia 2021-2027”, organizată de Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Vest Oltenia, deputatul PSD Adrian Chesnoiu a  vorbit despre provocările momentului și nevoile de modernizare ale Olteniei.

El afirmă că fondurile europene sunt șansa pentru eliminarea disparităților de dezvoltare dintre statele Europei.

„Susțin necesitatea asigurării principiului complementarității prin care putem adapta programele și direcționa fondurile pentru a răspunde nevoilor reale de dezvoltare.
Suntem cu toții de acord că pentru noi prioritățile sunt: Continuarea digitalizării în beneficiul companiilor și a cetățenilor, Mobilitate și dezvoltare durabilă, Educație modernă, nediscriminatorie Creșterea competitivității prin integrarea elementelor de inovare,Investiția în energie verde pentru eficiență energetică și creșterea gradului de independență. Voi fi mereu cu sufletul alături de olteni și prin acțiunile mele voi susține neîncetat dezvoltarea socio-economică a regiunii din care mă trag și în care am trăit cele mai frumoase experiențe din copilăria și adolescența mea”,
a transmis Chesnoiu.