Cele mai frecvente greșeli pe care le fac jucătorii la ruletă

Ruleta este un joc simplu de înțeles și se bucură de aprecierea oamenilor de secole bune. De-a lungul timpului, ruleta a fost practicată de oameni din toate categoriile sociale, iar în prezent o poți încerca pe mize accesibile oricui în mediul online.


Atunci când joci la ruletă este important să îți setezi niște obiective. Primul gând de la care e bine să pornești este să te distrezi. Să nu pui câștigurile pe primul loc, deoarece indiferent care ar fi strategia pe care ai adopta-o, nimeni nu îți poate garanta 100% că vei avea succes. Astfel, distracția trebuie să primeze.

Dar pentru a-ți crește șansele de a te distra cât mai mult e indicat să eviți câteva greșeli întâlnite în special la începători. Pe acestea le vom detalia în rândurile următoare.

Alegerea ruletei

Dacă ai cont la un operator de top licențiat ONJN, vei avea acces la numeroase mese de ruletă disponibile în secțiunea Live Casino - ruletă. Sunt trei variante cunoscute pe care le poți încerca: ruletă europeană, americană și franceză. Deși conceptul este același, ține cont că între acestea există și diferențe. Indicat este să eviți ruleta americană dacă ești la început, deoarece la ea avantajul casei este ceva mai mare. 

  • Foto Cele mai frecvente greșeli pe care le fac jucătorii la ruletă

Ea are 38 de numere în total, cu un "00" în plus față de cea europeană și franceză. Astfel, avantajul casei este de 5.26%. La celelalte două versiuni, avantajul casei este situat la 2.70%. Așadar, e clar de ce pe termen lung îți va fi mai bine dacă vei evita ruleta americană. Iar partea bună este că la ruleta europeană vei întâlni și versiuni clasice, dar și live.

Respectarea bugetului

A-ți respecta bugetul este o caracteristică importantă și în viața de zi cu zi, nu doar când te distrezi la jocuri de noroc. Însă când ești la masa de ruletă este bine să știi de la bun început cât îți dorești să joci și care sunt banii pe care dorești să îi aloci. Este bine să îți setezi limite pentru fiecare sesiune de joc, în așa fel încât să nu existe riscul să fii luat de val. Spre exemplu, îți poți seta să joci timp de o oră cu 100 RON. Dacă după ce ai epuizat acea oră ești pe plus, înseamnă că ai avut o sesiune reușită. Iar dacă ești pe minus, evită să joci la recuperare deoarece în cele mai multe cazuri este o greșeală.

Stabilirea mizelor

În mediul online, operatorii au mize accesibile oricui, tocmai pentru că jocul să rămână responsabil și să fie o activitate recreațională. Poți miza la ruletă online pe mize începând de la doar 0.50 RON. Nu este nevoie să investești o sumă considerabilă pentru a te distra. Iar o greșeală ar fi să mizezi sume mai mari decât îți poți permite să pierzi. Aceste mize sunt în funcție de venitul fiecăruia, dar specialiștii recomandă ca lunar să nu pariezi mai mult de 10-15% din sumele pe care le încasezi lunar.

  • Foto Cele mai frecvente greșeli pe care le fac jucătorii la ruletă

Mărirea mizelor

În cazul în care îți intră o specială și ai obținut un câștig mare, există tentația de a mări mizele. Cumva vei considera că nu vei mai paria din banii tăi, ci din banii cazinoului. Ceea ce este și adevărat, însă ține cont că banii au fost transferați în contul tău instantaneu din momentul în care s-a obținut câștigul. Deci ar fi bine să joci cu aceeași responsabilitate ca și cum ar fi ai tăi. Respectă strategia pe care ți-ai impus-o la începutul sesiunii și limitele financiare. Astfel îți vei prelungi cât mai mult posibilitatea de a te distra la ruletă online și, cine știe, poate vei ieși pe plus.

Sursa fotografii - canva.com