Cele mai bune cărți despre jocuri de noroc pe care să le cumperi online

În zilele noastre, am învățat cu toții o lecție importantă atunci când vine vorba de cheltuirea înțeleaptă a banilor: puteți conta întotdeauna pe Amazon sau Emag pentru a vă ajuta în toate achizițiile cele mai importante. Mulțumită evaluărilor și comentariilor de primă mână ale altor clienți, găsirea celor mai bune vânzători din orice categorie și citirea despre ei este o joacă de copii. În acest caz, am compilat cele mai recomandate resurse de jocuri de noroc disponibile pe Amazon sau Emag. Aruncați o privire la aceste alegeri populare și alegeți-le pe cele care vi se par interesante. Fiți entuziasmați pentru transportul în două zile - noile dvs. cărți sunt pe drum! Iar dacă vrei să pui în aplicare ce ai învățat, winner aplicatie este pentru tine!

 

Essential Poker Math, Expanded Edition: Fundamental No Limit Hold'em Mathemeatics You Need to Know

 

Obiectivul lui Alton Hardin este destul de simplu: vrea să le ofere jucătorilor de poker abilitățile necesare pentru a-și îmbunătăți performanțele la un joc care se bazează foarte mult pe matematică. Dacă sunteți un fan al pokerului și se întâmplă să nu fiți deosebit de entuziasmat de matematică, această carte este pentru dumneavoastră. Ea face subiectul accesibil și mult mai puțin intimidant, iar Hardin te ajută să înțelegi conceptele fundamentale și să dezvolți o metodă a nebuniei.

 

Această nouă ediție se mândrește cu 150 de pagini de conținut nou și conține o multitudine de scenarii extrem de detaliate pe care jucătorii le pot descompune - ca și mâini de poker pe care le puteți folosi pentru a exersa diverse tehnici. Cele mai bune resurse de jocuri de noroc abordează mai multe aspecte ale jocurilor de noroc, iar conținutul trebuie actualizat pe măsură ce tehnologia, regulile și tehnicile se schimbă.

 

În această versiune, Hardin a adăugat patru capitole noi în acest scop. Această resursă își menține relevanța prin acest nou material, precum și printr-un alt atu gratuit: înscrierea la cursul de formare video online eLearning care îl însoțește.

 

Hoyle's Rules of Games

 

Există cărți care acoperă un domeniu de aplicare impresionant, iar apoi există cărți care fac mult mai mult decât atât. Ghidul de referință al lui Albert H. Morehead, Geoffrey Mott-Smith și Philip D. Morehead include detalii despre peste 250 de jocuri, cu o varietate de jocuri clasice atemporale și alternative nou populare.

 

În 1742, Edmond Hoyle, autoritatea în materie de whist, jocul de cărți englezesc, a publicat cartea esențială despre acest joc. De-a lungul anilor, acest joc și altele au crescut în importanță și au continuat să se schimbe. Reputația lui Hoyle dăinuie în această resursă cu informații referitoare la reguli, strategii și cote matematice. Ghidul este prezentat ca fiind cel mai cuprinzător de acest gen, ușor de înțeles și o modalitate de a reduce decalajul generațional dintre jocurile vechi și cele noi, de toate tipurile.

 

Un om pentru toate piețele: De la Las Vegas la Wall Street, cum am învins dealerul și piața

 

Dacă Edmond Hoyle a fost expertul anilor 1700 în jocuri precum bridge-ul, Edward O. Thorp este autoritatea supremă în materie de numărare a cărților la blackjack. Un strălucit profesor de matematică, Thorp nu a făcut-o niciodată doar "pentru bani". Era un academician, aplecat asupra statisticilor și experimentelor, iar scopul său era mai mare decât să învingă cazinourile la propriul lor joc. Nu, el a vrut să ofere dovada științifică a faptului că numărarea cărților funcționa - și a reușit. Efectele muncii sale au fost de amploare: a oferit nenumărați jucători strategii de numărare a cărților, care, la rândul lor, au forțat cazinourile să își schimbe regulile și sistemele de securitate.

 

Thorp a făcut ceea ce era de neconceput și a întors pe dos inevitabilul "Casa câștigă întotdeauna". Această carte este despre călătoria sa personală. A făcut istorie, a schimbat întregul curs al evoluției blackjack-ului - și, având în vedere reputația sa, munca lui Thorp vorbește de la sine.

 

Strategii pentru a învinge turneele de poker pe mize mici

 

Există o mulțime de jucători de poker care nu sunt jucători mari și nici nu își doresc să fie. Dacă acesta ești tu, jucătorul profesionist de poker Jonathan Little este aici pentru a te ajuta - cartea sa abordează abilitățile practice, capcanele mentale și strategiile de bază pentru jucătorii care se bucură de turneele pe mize mici. Este clar articulată și încadrată într-un mod care facilitează punerea în aplicare a sfaturilor lui Little - totuși, este important de adăugat că cartea este lipsită de profunzime în comparație cu alte resurse similare, fiind poate cea mai potrivită pentru un cititor demografic cuprins între neinițiați și neprofesioniști.

 

Beat the Dealer: O strategie câștigătoare pentru jocul de douăzeci și unu: A Winning Strategy for the Game of Twenty-One

 

Aceasta este o lectură absolut obligatorie pentru oricine care vrea să învețe serios să numere cărțile la blackjack. Aceasta a fost cartea care a declanșat revoluția. Odată ce cercetarea științifică a lui Thorp a fost un succes, acesta a făcut ceva neobișnuit. În loc să meargă pe calea revizuirii academice, a mers mai departe și și-a făcut rezultatele accesibile publicului. Aceasta este cartea cu toată știința și faptele, cartea care a schimbat pentru totdeauna cursul blackjack-ului.

 

Concluzie

 

Potrivit cititorilor de cărți de jocuri de noroc din întreaga lume, aceste opțiuni sunt cele mai bune pe care Amazon le are de oferit. Consultați cărțile care rezonează cu dvs. și mult noroc în perfecționarea noilor dvs. abilități!