Cauți o sobă veche doar pentru design? Alege sobele noi care imită stilul rustic la un preț mai bun!

În ultima vreme, pe piața soluțiilor termice alternative, s-a observat o tendință generalizată printre clienții care vor să-și amenajeze locuința personală, casa de vacanță sau pensiunea, cu sobe achiziționate în regim second-hand. Una dintre explicațiile acestei tendințe, ar putea veni din faptul că ei își doresc de fapt, să reproducă atmosfera rustică de demult a sobelor vechi din fontă turnată sau placate cu teracotă, în speranța că vor obține și un preț bun. 


Paradoxal, piața acestor tipuri de sobe second, de calitate cât de cât acceptabilă, este extrem de limitată, fapt care generează o cerere mare și prețuri pe măsură. Totuși, avem și o veste bună de la specialiștii PEFOC! Catalogul meșterilor cu peste 20 de ani de experiență în comercializarea și montajul profesional al tuturor tipurilor de dispozitive termice alternative, propune o gamă inedită de sobe noi și sobe ieftine pe lemne care combină aspectul vechi, rustic și tradițional, cu performanțele unei soluții moderne premium, garantate de cei mai renumiți producători din industria de specialitate.

  • Foto Cauți o sobă veche doar pentru design? Alege sobele noi care imită stilul rustic la un preț mai bun!

Așadar, sobele din seria “K” imită designul unui godin vechi din fontă turnată, în care poți admira jocul flăcărilor într-o atmosferă autentică de rusticitate, dar cu avantajele unui produs nou și modern, precum: instalare rapidă și ușoară, prețuri foarte bune, nu doar la achiziție, ci și la montaj (acesta fiind mult mai simplu de realizat). Nefiind pretențioasă în privința racordării la coșul de fum, rezultă costuri mai scăzute, dar și nevoia unui diametru mai mic la interior, potrivindu-se de multe ori chiar și pe hornurile tradiționale din cărămidă. 

În continuare, vă vom prezenta pe scurt, cel mai popular și cel mai apreciat model de sobă de fontă din catalogul meșerilor sibieni - un model de top în preferințele clienților din întreaga țara!

Soba K9 este un model special în primul rând, prin design-ul spectaculos și vintage al formelor rotunjite și elementelor decorative de pe exteriorul fontei groase. Perspectiva amplă asupra focului este asigurată de cele două geamuri laterale din sticlă termorezistentă. Acest model este unul de referința în catalogul Pefoc, datorită dimensiunii generoase și fabricării din fontă turnată, cu pereți dubli (fiecare de o grosime de 80 mm). Masa totală de 160 kg, aduce încă un argument pentru cât de rezistentă și trainică poate fi soba K9!

Cu toate că, investiția într-o astfel de sobă nu este cu mult mai mare decât costul de achiziție a unei sobe second-hand, ai garanția unui produs nou și mai ales performant, care să te țină o viață întreagă. Pentru un plus de stil ai la dispoziție și alte opțiuni sau elemente suplimentare pentru accesorizarea sobei din fontă, precum: clapeta de tiraj, placa de protecție din sticlă sau tablă, care se așează sub sobă pentru protejarea podelei de jar sau de scântei și inclusiv un set decorativ care imită vatra de foc, atunci când soba nu este folosită.

Cu speranța că te-am convins să nu mai cauți și să plătești o sobă veche second-hand la preț de sobă nouă, alege-ți un model cu design asemănător, care să facă legătura între stilul vintage și noile tendințe actuale din domeniul termic! Așadar, dacă îți dorești o lucrare la gata - achiziție și punere în funcțiune a sobei cumpărate, PEFOC îți stă la dispoziție cu contactele meseriașilor colaboratori locali din întreaga țară, persoane de încredere, care te vor ajuta cu montajul unei sobei de la A la Z, la cele mai înalte standarde de siguranță.

În plus, oferta meșterilor sibieni propune o gamă întreagă de soluții termice alternative care încep de la clasicele șeminee pe lemne, șeminee pe gaz sau peleți, șeminee electrice, coșuri profesionale de fum, izolatie semineu și continuă cu renumitele gătare de grădină Big Green Egg ceramic, unic pe piața gătitului în aer liber. Toate produsele sunt livrate din stoc propriu, simplu și rapid, oriunde în țară și în maximum 2 zile de la confirmarea comenzii plasate online sau telefonic!