Cătălin Grecu şi Marius Oprescu, alături de Viorel Nădescu, viitorul primar din Drăgăneşti-Olt

Deputatul PSD Cătălin Grecu a participat alături de preşedintele filialei judeţene a partidului, Marius Oprescu, la lansarea candidatului pentru Primăria Drăgăneşti-Olt, Viorel Nădescu.


Social-democraţii au dat startul campaniei electorale în oraşul Drăgăneşti-Olt. Deputatul Cătălin Grecu şi preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, l-au însoţit pe candidatul Viorel Nădescu la discuţiile cu cetăţenii din oraş.

„Dăm startul unei noi etape electorale, în care decideți pentru viitorul fiecărei comunități. PSD Olt vine în fața dumneavoastră cu candidați serioși, profesioniști, care au atributul experienței administrative sau entuziasmul și puterea de a schimba localitatea pentru care pleacă la drum. 

Cu responsabilitate și determinare, ne afirmăm angajamentul față de principiul unei campanii pozitive, bazate pe realizări, proiecte, propuneri constructive și soluții reale. Uniți pentru Viitor este laitmotivul acestei campanii, care arată o cale deschisă pentru a face un alt fel de politică: una concentrată pe solidaritate și colaborare, pentru a construi viitorul de mâine.

Având o echipă puternică și votul dumneavoastră de încredere, suntem hotărâți să deschidem o nouă pagină în albumul dezvoltării județului nostru. 

Fiți parte a acestei misiuni! Votați PSD la alegerile din 9 iunie!  Începem astăzi Jurnalul de Campanie cu o acțiune printre și despre oamenii din Drăgănești Olt, orașul în care e timpul schimbării și în care, odată cu Viorel Nădescu - primar, vor fi prioritare respectul, transparența și investițiile!”,  transmit social-democraţii.