Caracal dă startul Sărbătorilor de Iarnă, pe 1 Decembrie

Caracalenii vor avea parte de mai multe surprize, mâine, de Ziua Naţională, când municipalitatea va aprinde şi iluminatul festiv.

Manifestările încep la ora 10.00, cu un ceremonial militar, al Monumentul Eroilor, urmat de parada militară, la Monumentul recunoştinţei. Apoi, de la ora 16.00, va fi inaugurat patinoarul din faţa Primăriei, la 17.00 se deschide Târgul de Crăciun şi se aprind luminile de Sărbători.

Seara va culmina, de la ora 18.45, cu un concert dedicat Zilei Naţionale, susţinut de Ansamblul Folcloric "Romanaţi" şi Ansamblul Etnofolcloric "Plăieşii", de la ora 20.00.

„Mâine, 1 decembrie, Ziua Națională a României, se cuvine să fie sărbătorită de noi toți cu respect pentru înaintași dar și cu speranța în generațiile care vin și vor duce mai departe mesajul de unitate al românilor. Anul acesta ne vom bucura de o paradă cu tehnică militară organizată de detașamentele române din Caracal și cele americane dislocate la baza militară Deveselu. Prima parte a zilei o vom dedica sărbătoririi Marii Uniri în timp ce a doua parte a zilei este dedicată deschiderii oficiale a sezonului sărbătorilor de iarnă prin aprinderea luminilor în bradul de Crăciun din Piața Victoriei”, transmite Primăria Caracal.