Baraj promovare în Liga a III-a: Oltul va întâlni campiona judeţului Vâlcea

S-au tras la sorţi meciurile din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a, care se va disputa în luna iunie. Astfel, campioana Ligii a IV-a din judeţul Olt va întâlni reprezentativa similară din judeţul Vâlcea. Meciurile se vor disputa în sistem eliminatoriu, tur-retur, pe 16 iunie, respectiv 23 iunie. Campioana Oltului va fi gazda manşei tur a barajului de promovare în Liga a III-a.

S-au stabilit, prin tragere la sorți, astăzi, la Casa Fotbalului, duelurile pentru barajul de promovare în Liga 3, ediția 2023-2024.

Vor promova cele 21 de echipe câştigătoare ale jocurilor de baraj dintre cele 42 de campioane judeţene declarate de AJF/AMFB. Jocurile se vor disputa în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30.

Campioana judeţului Olt va întâlni reprezentativa similară a judeţului Vâlcea. Primul meci se va juca pe terenul câştigătoarei Ligii a IV-a din Olt, iar returul pe terenul formaţiei adverse.

Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv, AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 9 iunie 2024, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă.

Meciurile de baraj din cadrul Regiunii a V-a:

Olt-Vâlcea

Argeş-Teleorman

Dâmboviţa-Dolj