Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat oficial candidaţii la Primăria Slatina şi CJ Olt

Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Slatina, Elena Iotu, şi cel la CJ Olt, Emanuel Doagă, au fosta lansaţi oficial, joi, în cadrul unui eveniment la care au participat liderii formaţiunilor componente, dar şi mai mulţi candidaţi la europarlamentare.


La evenimentul care s-a desfăşurat la un restaurant din Slatina au participat președintele USR, Cătălin Drulă, președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, şi o parte din candidații pentru alegerile europarlamentare - Dan Barna, Vlad Voiculescu, Tomac, Violeta Alexandru, Corina Atanasiu şi Cristina Prună, dar şi preşedintele USR Olt, Fănel Bădici.

În cadrul evenimentului au fost lansaţi candidații la funcția de primar al municipiului Slatina, respectiv la cea de președinte al Consiliului Județean Olt: Elena Iotu și Marian-Emanuel Doagă.

 „Despre Slatina ultimilor ani, nu se pot spune prea multe, nici de bine, nici de rău... Și asta pentru că în Slatina nu se întâmplă mai nimic.. Ce știu ceilalți despre noi, știu de la televizor, din ziare și rețele de socializare: că am avut primari certați cu legea, că avem un primar care de două mandate a făcut prea puține pentru oraș, că avem un prefect pus pe scandaluri și mai puțin pe treabă, că plătim poate cea mai scumpă apă din țară, că ne-au sufocat cazinourile...

Noi slătinenii ne vedem liniștiți de job, de afaceri, de rutina cotidiană, în timp ce ei se fac că administrează orașul și județul, că ne vor binele. Când colo pentru ei primează partidul, afaceri de partid și propriile interese. Lor nu le pasă că seara când ajungem acasă, în fața blocului, ne certăm cu vecinii pe un loc de parcare, nu le pasă că cei mici nu au unde să bată mingea, nu le pasă că nu avem unde ieși să vedem un film sau să ne relaxăm după o săptămână plină.  (...) Am luat la pas cartierele Slatinei, am notat, deci cunosc probleme oamenilor, și totodată propunerile lor.

 Într-o zi, cineva mi-a zis: cum credeți, doamnă, că puteți să-i bateți pe contracandidații care reprezintă PSD și PNL. Cu ajutorul dumnevoastră, i-am răspuns! cu încrederea și votul dumnevoastră, al slătinenilor. CU speranța că împreună putem reporni motoarele acestui oraș....

 Vă mulțumesc încă o dată pentru susținerea pe care mi-o acordați și vă garantez că o să fac tot ce-mi stă în putință să câștigăm Primăria Slatina”, a declarat Elena Iotu.