Alegători mituiţi cu îngheţată de Candidatul PNL Slatina (VIDEO)

Candidatul PNL Slatina este acuzat că oferă îngheţată alegătorilor care îi acordă votul.


În spaţiul public a apărut un clip video cu mai multe femei, în apropierea Şcolii Gimnaziale „Ştefan Protopescu”, care ies dintr-un magazin afirmând că Mario De Mezzo le-a făcut cinste cu o îngheţată, ca să-l voteze.

„Zise: Din partea mea, de la Mario. Votaţi Mario!”, a afirmat o femeie.

„Să fie sănătos!”, a răspuns o alta.


Poliţiştii au deschis o anchetă, în urma apariţiei imaginilor.

"Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, privind un bărbat care ar fi oferit înghețată cetățenilor, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt este abilitat să comunice următoarele:

La data de 9 iunie 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru stabilirea veridicității informațiilor apărute în spațiul public", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.

Mario De Mezzo s-a remarcat, înainte şi în timpul campaniei electorale, prin atacurile violente la contracandidaţi şi nu numai.

Ultimul caz s-a produs duminică dimineaţă, când consilierul local Emil Popa (PSD) a fost bătut chiar de candidatul PNL Slatina, Mario De Mezzo. Incidentul s-a produs chiar în una din secţiile de votare de la Colegiul Naţional „Radu Greceanu”.

Victima a ajuns la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă în urma acestui eveniment.

„Am fost sesizaţi de Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina că o persoană s-a prezentat în cadrul unităţii spitaliceşti după ce a fost victima unei agresiuni. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili care este situaţia de fapt. Urmează să se dispună măsurile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.