Agresorii ciobanului din Brebeni au fost reţinuţi

Două persoane, o femeie şi un bărbat, ambii în vârstă de 35 de ani, au fost reţinuţi după ce l-au bătut crunt, sâmbătă după-amiază, pe un cioban din Brebeni. La agresiune a participat şi fiul lor, minor, în vârstă de 15 ani, însă împotriva acestuia nu au fost luate măsuri. 

Agresiunea s-a petrecut pe fondul unor discuţii contradictorii, familia, din Slatina, bătându-l crunt pe cioban, care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. 

Poliţiştii au a stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Brebeni, ar fi fost agresat fizic de către 3 persoane, respectiv un bărbat în vârstă de 35 de ani, o femeie în vârstă de 35 de ani și un minor în vârstă de 15 ani, toți din municipiul Slatina", a transmis IPJ Olt, imediat după incident.

În urma probatoriului administrat, marţi, 4 aprilie, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele celor două persoane, în vârstă de 35 de ani, a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. 

Astăzi, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina cu propuneri legale.