A fost desemnată firma care va efectua studiul de fezabilitate pentru drumul expres dintre Găneasa (Olt) şi Tigveni (Vâlcea)

Compania de Drumuri (CNAIR) a desemnat câștigătorul licitației pentru elaborarea studiului de prefezabilitate al legăturii rutiere dintre Găneasa (DX12) – Râmnicu Vâlcea – Tigveni (A1).

Drumul va face legătura între Drumul Expres Craiova-Piteşti şi Autostrada Piteşti-Sibiu.

Potrivit unui comunicat remis de CNAIR, valoarea contractului depăşeşte un milion de lei.

„Urmare a finalizării procesului de evaluare a ofertelor în cadrul procedurii de achiziție publică, în cursul zilei de astăzi, 28.03.2023, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire pentru ELABORARE STUDIU DE PREFEZABILITATE DRUM GĂNEASA(DX12) - RÂMNICU VÂLCEA - TIGVENI(A1). Ofertantul desemnat câștigător în cadrul procedurii de achiziție publică este S.C. TQM MANAGEMENT SRL, cu preţul de 1.199.978,55 lei fără TVA”, transmite CNAIR.

Durata contractului de proiectare este de opt luni de la data de începere a contractului.

„Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, mai arată compania de drumuri.

În luna decembrie a anului trecut, premierul Nicolae Ciucă anunţa că studiul de fezabilitate pentru Drumul expres Găneasa – Drăgăşani – Râmnicu Vâlcea – Tigveni reprezintă o prioritate.