5 octombrie, deschiderea centrului comercial Promenada Craiova

5 octombrie este ziua deschiderii celui mai nou centru comercial din Craiova, Promenada Mall, pe Calea Severinului, nr. 61. 


Pe lângă malll, dezvoltatorul va deschide și un parc de retail, cu o suprafață de 10.000 de metri pătraţi. 

„Obiectivul nostru principal este ca prin acest proiect să oferim o experiență de cumpărături completă. Printre magazinele pe care craiovenii le vor găsi în exclusivitate, în Promenada Craiova, se numără nume importante din zona de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte: Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Enzo Bertini, Mohito. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle), dar și de noile tipuri de magazine din lanțul Inditex: Zara, Bershka, Pull&Bear și Stradivarius”, potrivit promenadacraiova.ro.

Noul centru comercial va găzdui și primul hypermarket Carrefour din Craiova.

De asemenea, proiectul va include un cinematograf Cineplexx, o parcare de peste 2.100 de locuri și restaurante de tip drive-through, precum KFC.

„Centrul comercial va dispune și de cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, ce va găzdui restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber”, se mai arată pe site-ul centrului comercial.