Trotuarele aferente DN 54 şi DN 54A, care trec prin Corabia, preluate în administrare de primărie

Trotuarele aferente drumurilor naţionale care trec prin oraşul Corabia din judeţul Olt au fost preluate în administrare de administraţia locală, care urmează să le reabiliteze.

Un protocol între Primăria Corabia şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructructurii Rutiere (CNAIR) a fost încheiat, luni.

Potrivit unui comunicat al administraţiei locale din oraşul oltean, trotuarele vor fi reabilitate printr-un proiect finanţat cu fonduri europene.

„Primarul orașului Corabia, domnul Iulică Oane, a semnat astăzi protocolul cu privire la predarea-preluarea trotuarelor aferente DN 54 și DN 54A, de pe raza orașului Corabia. Este vorba despre trotuarele de pe str. Celeiului, str. Traian, str. Carpați, str. Dumitru Buzdun și str. Dunării. După doi ani de solicitări și sesizări către C.N.A.I.R. și Ministerul Transporturilor, s-a reușit preluarea trotuarelor aflate in stare avansată de degradare, pentru a demara în viitorul apropiat un proiect european de reabilitare a acestora”, transmite Primăria Corabia.