Caracal: După introducerea reţelelor e apă şi canal s-a trecut la asfaltare

S-au încheiat lucrările la rețeaua de apă și canal pe strada Elena Doamna din Caracal, iar primarul Ion Doldurea anunţă continuarea lucrărilor de reabilitare a carosabilului.


 Edilul a declarat că acum cei care locuiesc pe această stradă beneficiază atât de apă, cât şi de canalizare.

 „Elena Doamna este una dintre străzile pe care s-a băgat şi canal, şi reţeaua de alimentare cu apă. Canalul s-a băgat, anul trecut, şi după aproximativ opt luni, am stabilit cu constructorul să reabilităm aşa cum se poate, în aşa fel încât să nu mai avem pământ, nămol, pe stradă. Până în iarnă, va mai fi refăcută acolo unde canalul, din cauza greutăţii maşinilor s-a mai lăsat, urmând ca în primăvara viitoare, după ce trece iarna, să venim cu un strat de asfalt de şase centimetri şi să refacem, până la strada Mircea Vodă”, a declarat Ion Doldurea.

 Aproximativ 50 de milioane de euro, bani europeni, sunt alocaţi de Compania de Apă pentru extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, pentru reabilitarea sistemului de tratare a apei în oraș și pentru extinderea facilităților de tratare a apei uzate în Caracal.