VIDEO. Proiectul de reabilitare a reţelei de apă şi canal din Caracal, în plină desfăşurare. Primarul Doldurea spune că urmăreşte lucrările îndeaproape

Primarul Caracalului, Ion Doldurea, spune că programul de reabilitare a infrastructurii de apă și canal demarat în 2022 în municipiul Caracal a acoperit până în prezent 17 km de străzi.

El admite că disconfortul generat de aceste lucrări prin spargerea străzilor este mare și le mulțumeşte cetățenilor care au înțeles că numai astfel pot beneficia ulterior de avantajele noilor tehnologii și siguranța alimentării cu apă a propriilor locuințe sau gospodării.

 Edilul asigură că urmăreşte îndeaproape stadiul lucrărilor și discutăm permanent cu constructorii pentru a se asigura că vor închide lucrările la termenul stabilit și vor aduce străzile la stadiul de utilitate maximă astfel încât locuitorii din zonă și cei care tranzitează zona să se bucure de confortul binemeritat.

 „Avem o infrastructură de apă și canal învechită, cu tronsoane date în folosință acum 70 de ani, iar spargerea lor e doar o chestiune de timp. Proiectul de reabilitare a acestei infrastructuri este o prioritate dacă dorim să nu ajungem ca în alte orașe, poate cel mai mediatizat este chiar Bucureștiul, unde mii de locuitori rămân frecvent săptămâni în șir fără apă și căldură urmare a defecțiunilor la infrastructura învechită a rețelei de canalizare sau de apă”, a declara Ion Doldurea.