VIDEO. Mesaje pentru tricolori înaintea debutului la EURO. Nicuşor Bancu încurajat de antrenorul Daniel Oprescu

România debutează astăzi, 17 iunie, de la ora 16.00, la Campionatul European ce se desfăşoară în Germania. În primul meci din grupe, pe stadionul din München, tricolorii întâlnesc Ucraina.

România debutează astăzi, 17 iunie, de la ora 16.00, împotriva Ucrainei, în primul meci al grupei E de la EURO 2024. Partida se va desfăşura pe Allianz Arena din Munchen, cu o capacitate de 70.000 de locuri, toate ocupate. Pe lângă susţinerea din tribune, tricolorii sunt încurajaţi şi de cei de acasă.

Cei de la sportpesurse.ro au realizat un montaj cu mesaje impresionante de susţinere pentru tricolori din partea familiei, antrenorilor sau prietenilor.

Antrenorul divizionarei secunde CSM Slatina, Daniel Oprescu, a avut un mesaj emoţionant pentru Nicuşor Bancu, jucător pe care l-a desoperit şi lansat în fotbalul mare.

Am crezut în tine când aveai 17 ani. Apoi, l-am văzut în tine pe viitorul căpitan al Universităţii Craiova. Am fost convins că munca, seriozitatea şi perseverenţa îţi vor fi răsplătite. Fii mândru că povestea succesului tău inspiră zeci de mii de tineri care iubesc fotbalul. Fii mândru că reprezinţi cu onoare România! Hai Nicuşor, hai România, hai băieţi! Suntem cu sufletul alături de voi!”, a transmis antrenorul Daniel Oprescu.