VIDEO. Căpitanul de echipă al Slatinei, Cătălin Doman: „Adversarii au început să ne respecte”

CSM Slatina a pus probleme serioase aspirantelor la promovare, printre echipele pe care le-a învins numărându-se Csikszereda Miercurea Ciuc, Concordia Chiajna sau Poli Iaşi. Şi Oţelul Galaţi se numără printre echipele puternice ale Ligii a II-a care pierde puncte cu nou-promovata slătineană, meciul direct disputat sâmbătă, pe Stadionul „1 Mai” încheindu-se la egalitate, scor 0-0.

Căpitanul de echipă al grupării slătinene, Cătălin Doman, a apreciat rezultatul echitabil. Purtătorul banderolei grupării slătinene spune că indiferent de adversar, obiectivul la fiecare joc este obţinerea cel puţin a unui punct.

 „Suntem conştienţi de ce putem să arătăm pe teren propriu, în deplasare parcă nu am jucat cu aceeaşi încredere, dar sperăm ca în aceste ultime meciuri din sezonul regulat, plus play-out-ul, probabil acolo vom fi, dar nu se ştie nicioadată, noi ne jucăm şansa, să fim mai dezinvolţi .  Cu toate acestea, noi trebuie să ne atingem obiectivul, să scoatem măcar un punct din fiecare meci, iar dacă este victorie, cu atât mai bine.

 Mă simt bine, pot spune că sunt într-o formă bună, chiar dacă înainte de acest meci am făcut doar câteva antrenamente, pentru că am avut o pauză de zece zile, din cauza unor probleme medicale”, a declarat Doman, după meciul cu Oţelul Galaţi.

 Experimentatul mijlocaş al grupării slătinene, Cătălin Doman, este de părere că lupta pentru play-off se va da până în ultima etapă, având în vedere echilibrul din această primă parte a actualului sezon.

 Sunt câteva pretendente importante la play-off şi la promovare, printre care şi Oţelul Galaţi, am jucat cu majoritatea pe teren propriu, Slobozia, Steaua, Poli Iaşi...diferenţa este foarte mică, play-off-ul şi play-out-ul se vor decide în ultimul moment

 Nu, sub nicio formă nu există teama retrogradării, suntem încrezători în forţele noastre, uşor, uşor ne creăm o identitate, un anumit stil de joc, adversarii au început să ne respecte, iar asta contează. Deocamdată, ne concetrăm pe ceea ce avem de făcut în prezent şi probabil că din sezonul următor obiectivele vor fi altele, dar vom afla”, a mai spus Doman, pentru Digi Sport, imediat după joc.

 CSM Slatina va întâlni, în penultima etapă a sezonului regular, în deplasare, Viitorul Pandurii târgu Jiu. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00.