Victorina Bora, după meciul cu Slatina: „Ştiam că în momentul în care jocul va fi pe muchie de cuţit, una dintre echipe va claca”

Aflată pe banca tehnică a echipei CS Mioveni, Victorina Bora, a declarat, după victoria contra Slatinei, că se aştepta ca într-un astfel de meci, cu o încărcătură uriaşă, miza fiind poate chiar evitarea retrogradării directe, ca una dintre formaţii să clacheze. Slatina a fost cea care a cedat spre final de joc, astfel că Victorina Bora, cea care a pregătit timp de şase sezoane echipa slătineană, s-a bucurat pentru cele trei puncte adjudecate de noile sale eleve.

CS Dacia Mioveni, formaţie pregătită de Victorina Bora, s-a impus şi în meciul retur cu Slatina, de data aceasta pe teren propriu, cu 22-20, la capătul unui joc aprig disputat. Antrenoarea celor de la CS Dacia Mioveni se aştepta ca presiunea să-şi pună amprenta jocului, însă, în cele din urmă, noile sale eleve au făcut faţă mai bine mizei jocului.

Din păcate, cred că s-au creat nişte lucruri artificiale în jurul acestui joc şi probabil că emoţiile, faptul că fetele îşi doreau enorm de mult să câştige acest meci, ne-au costat destul de mult. Eu am crezut în ele, cred în ele, le-am spus şi la pauză acest lucru. Din fericire, ne-am luat cele trei puncte. Ştiam că în momentul în care jocul va fi pe muchie de cuţit, una dintre echipe va claca, din fericire nu am fost noi aceea. Nu vreau să spun foarte multe lucruri, vreau să-mi felicit jucătoarele pentru modul cum s-au dăruit, nu contează cine, cum cât, le mulţumesc tuturor în egală măsură. Vreau să înţeleagă un singur aspect că umblând un pic la disciplina tactică putem avea câştig de cauză cu orice echipă.

Viaţa noastră, a antrenorilor, a sportivilor, te duce de la o echipă la alta. Acum sunt aici, m-am ataşat extrem de repede de oamenii de aici, şi le mulţumesc foarte mult, m-au primit extraordinar de bine. Vă daţi seama, la Slatina este munca mea de şapte ani, sunt jucătoarea la valoarea cărora eu am contribuit decisiv, sunt multe lucruri de spus, însă din păcate astăzi a trebuit să jucăm un meci decisiv...Mă bucur foarte tare pentru cele trei puncte”, a declarat Victorina Bora, după partida cu CSM Slatina.