Vediţa Coloneşti, remiză pe terenul celor de la SCM Râmnicu Vâlcea. Oltul Curtişoara şi Petrolul Potcoava au pierdut

 Vediţa Coloneşti a debutat cu dreptul în play-off-ul Ligii a III-a. Gruparea pregătită de Mircea Stan a revenit cu un punct din deplasarea de la SCM Râmnicu Vâlcea, scor 1-1. În play-out, Oltul Curtişoara a pierdut în deplasarea cu Unirea Bascov, scor 3-1, iar Petrolul Potcoava a cedat de asemenea, scor 3-1, pe terenul celor de la Sporting Roşiori.

Vediţa Coloneşti a deschis scorul în prima etapă a play-off-ului, în deplasare, pe terenul celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, prin Junior Antoine Bessong, în minutul 27, însă gazdele au egalat în prelungirile primei reprize prin Cosmin Neagu. Confruntarea s-a terminat la egalitate, scor 1-1, punctul obţinut reprezentând un rezultat pozitiv pentru gruparea pregătită de Mircea Stan, care etapa viitoare va evolua tot în deplasare cu Viitorul Dăeşti.

În play-out, Oltul Curtişoara şi Petrolul Potcoava au înregistrat înfrîngeri, iar şansele de evitare a retrogradării sunt tot mai mici. Oltul Curtişoara a pierdut, scor 3-1, în deplasarea de la Unirea Bascov, iar Petrolul Potcoava pe terenul celor de la Sporting Roşiori, scor 3-1.