Un tânăr s-a aruncat în Dunăre. Familia îl dăduse dispărut de două săptămâni

Scene dramatice în această dimineaţă pe podul Agigea. Un şofer a oprit brusc maşina şi a provocat o tamponare uşoară cu un vehicul care venea din spate, apoi s-a aruncat de pe pod, în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. 


Pompierii au fost chemaţi să intervină, dar nu au mai putut face nimic pentru că bărbatul a murit în urma gestului extrem. Poliţia încearcă să desluşească acum cazul învăluit în mister, potrivit observatornews.ro.

Incidentul a avut loc în această dimineaţă la ora 6.25, bărbatul a oprit brusc pe podul de la Agigea, provocând o tamponare, apoi nu a stat deloc pe gânduri şi s-a aruncat în gol în canalul Dunăre-Marea Neagră. Trupul individului a fost recuperat de scafandri şi ulterior a fost identificat de către poliţişti.

Este vorba despre un bărbat de 37 de ani din Piatra-Neamţ pe care soţia l-a dat dispărut încă de pe data de 1 mai. Este şofer de TIR şi spun poliţiştii că era în Iaşi pe data de 28 aprilie, când urma să se întoarcă acasă cu un microbuz, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Acum poliţiştii din Constanţa au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi încearcă să afla mai multe detalii despre ce a fost în mintea lui.