Un tânăr din Slatina, tâlhărit pe stradă. Agresorul, reţinut de poliţişti (VIDEO)

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Caracal, a fost reţinut de poliţişti după ce l-a tâlhărit pe un alt tânăr în vârstă de 20 de ani, din Slatina. 


Totul s-a petrecut, sâmbătă, în zona Stadionului „Constructorul” din Slatina. Poliţiştii au fost sesizați de tânărul în vârstă de 20 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-ar fi agresat fizic și i-ar fi sustras mai multe bunuri: telefonul, portofelul şi un set de chei.

"În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorului și dispunerii măsurilor legale.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Caracal, bănuit de comiterea faptei”, transmite IPJ.

Autorul tâlhăriei a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. În cursul zilei de 1 aprilie 2024 el va fi prezentat Judecătorie Slatina cu propuneri legale.