Un tânăr din Băbiciu a accidentat mortal un pieton, pe un drum din Dolj

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Băbiciu, judeţul Olt, a accidentat mortal un pieton pe raza localităţii Leu.

Accidentul s-a petrecut, astăzi, 3 decembrie, la ora 16:30, în localitatea Leu. Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care traversa strada, a fost izbit din plin de autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani, din Olt.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un tânăr de 21 de ani, din comuna Băbiciu, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6, în comuna Leu, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 45 de ani, din localitate, în calitate de pieton, care s-ar fi angajat în traversarea drumului.

În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, transmite IPJ Dolj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.