Un slătinean a ajuns cu maşina în Dârjov, pe DN 65, la Valea Mare

Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Slatina, care ar fi aţipit la volan, a ajuns cu maşina în râul Dârjov, pe DN 65, în afara localităţii Valea Mare.

Accident rutier în această după-amiază, pe DN 65, în afara localităţii Valea Mare. Un bărbat, din Slatina, care ar fi desfăşurat alte activităţi în timpul condusului, potrivit spuselor acestuia ar fi aţipit, a ajuns cu maşina în Dârjov.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt, care au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 65, în afara localității Valea Mare, a desfășurat activități de natură a-i distrage atenția de la condus și a părăsit partea carosabilă, întrând cu autoturismul în râul Dârjov.

Din evenimentul rutier nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a precizat Claudiu Şerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, eliberând autorizația de reparație pentru autoturismul implicat.  De asemenea, bărbatul, în vârstă de 67 de ani, a fost sancționat contravențional, cu avertisment, pentru abaterea săvârșită.