Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, depistat cu o alcoolemie de o 1,32 mg/l

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, care nu a oprit la semnalul poliţişilor, a fost urmărit până în pădurea Comăneaca. Testat cu etilotestul, acesta avea o alcoolemie de de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe strada Dudești, din orașul Drăgănești-Olt.

Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, până în pădurea Comăneasca, unde autoturismul a fost oprit.

La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 46 de ani, din orașul Drăgănești-Olt.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat transportul la o unitate spitalicească în vederea prelevării mostrelor biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, transmite IPJ Olt.

Pe numele bărbatului, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale.