Un bărbat din Olt, băut bine şi fără permis, a băgat în spital o femeie şi un copil de 2 ani

Un bărbat din Olt, din comuna Tătuleşti, a provocat un accident rutier pe DN 73, în judeţul Argeş, sâmbătă seara.  O femeie și un copilaș de 2 ani au ajuns la spital.


Potrivit IPJ Argeș, sâmbătă, 17 septembrie, în jurul orei 22.30, pe DN 73, în localitatea Mărăcineni, s-a produs un accident rutier între două autoturisme.

În urma cercetărilor, polițiștii au au stabilit că un bărbat de 44 de ani, din Tatulești, județul Olt, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 67 de ani, din Coșești.

Ulterior, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în afara părții carosabile, unde a intrat în gardul unui imobil. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest.

Șoferul primului autoturism a consumat alcool, etilotestul indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul ca bărbatul nu deține permis de conducere.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism și doi pasageri din al doilea autoturism, o femeie de 59 de ani și un minor de 2 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital.

”În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis de conducere și sub influența alcoolului, precum și vătămare corporală din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Argeș.