Trafic rutier blocat total între Negreni şi Coloneşti. Un TIR s-a răsturnat pe carosabil

Accident rutier pe DN 65, Slatina-Piteşti, între localităţile Negreni şi Coloneşti. Din primele informaţii în eveniment este implicat un TIR.

În acest moment, traficul rutier pe Drumul Național 65 - European 574 este blocat total, între localitățile Negreni și Colonești, ca urmare a producerii unui eveniment rutier în care ar fi fost implicat un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

 

Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din județul Teleorman, care, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență  Slatina”, transmite IPJ Olt.

 În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.