Tânăr, din Vultureşti, prins drogat la volan în Drăgăşani

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Vultureşti, judeţul Olt, a fost prins conducând drogat la volan, în Drăgăşani. De asemenea, în maşină au fost găsite 10 grame de cannabis.

 

Poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției Municipiului Drăgășani au oprit, duminică, 14 mai, în jurul orei 19.10, pentru control un autoturism, în municipiul Drăgășani, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din comuna Vulturești, județul Olt.

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament deviant, poliţiştii l-au testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cannabis. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor interzise în organism.

De asemenea, în urma controlului efectuat în autoturism, poliţiştii au descoperit 2 folii de staniol ce conţineau 10 grame de fragmente vegetale de cannabis.

 „A fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea  unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 Totodată, cauza a fost înaintată Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, în vederea continuării verificărilor”, transmite IPJ Vâlcea.