Tânăr, din Caracal, dat dispărut de către mama sa

UPDATE: Tânărul a fost depistat de către poliţişti în municipiul Caracal. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni. Un tânăr, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Caracal, este dat dispărut de către mama sa. Acesta ar fi pierdut nişte sume de bani la jocuri de noroc şi a plecat de acasă. Cine îl vede este rugat să sune la 112.

 

Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit.

La data de 9 noiembrie , în jurul orei 09:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Caracal, județul Olt, cu privire la faptul că, la data de 9 noiembrie a.c., fiul său, NEAGU MIHAI ALEXANDRU, în vârstă de 32 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu său și nu a mai revenit.

 Semnalmente: înălţime 1,70 metri, greutate 90 de kilograme, constituție robustă, față rotundă, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, poartă barbă, tunsă scurt”, transmite IPJ Olt.

 La momentul plecării, acesta purta o geacă neagră, tricou negru, pantaloni negri, iar în picioare purta o pereche de adidași negri.

 Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tânărului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.