Şofer depistat cu 242 km/oră pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

Un şofer, în vârstă de 46 de ani, din Craiova, a fost luat de radar pe Drumul Expres, în afara localităţii Piatra-Olt. 242 de km/oră a înregistrat radarul, şoferul alegându-se cu o amendă de 3.300 de lei, dar şi permisul suspendat pentru 120 de zile.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12 (DEx12), în afara orașului Piatra-Olt, în seara zilei de 11 februarie,  un autoturism ce circula cu viteza de 242 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.300 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii le-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație”, transmite IPJ Olt.